Trucuri de frumusete de la scriitoarea Simona Musca

Ce mi-a oferit orasul Buzau
October 23, 2017
„Cel mai in forma ma simt cand iubesc si cand mi se raspunde la iubire”
November 21, 2017

Despre femeia Simona Musca si trucurile ei de beauty la care apeleaza pentru a se mentine tanara si frumoasa. Autoarea cartii „Conjugat la feminin” este un exemplu de femeie moderna. A ales de foarte tanara calea antreprenoriatului si recunoaste ca fara oamenii dragi din jurul sau, care ii infrumuseteaza viata, nu ar fi putut ajunge la rezultatele de care se bucura astăzi. Astazi ne vorbeste despre femeia Simona Musca si de trucurile ei de beauty la care apeleaza pentru a se mentine tanara si frumoasa.

1. Esti dependenta de un anumit produs de frumusete? Daca da, care ar fi acela?

Nu as numi-o dependenta, insa nu imi pot incepe si nici sfarsi o zi fara parfum, iar de obicei nu folosesc un singur parfum, ci combin mireasma a doua sau trei arome de parfum sau de esente de parfum.

2. Ce nu iti lipseste niciodata din geanta?

Servetele umede, servetele uscate, guma de mestecat, un parfum, un gloss, crema pentru maini.

3. Care este cea mai importanta lectie de frumusete primita pana acum?

Mie imi place sa spun ca “tocurile te ridica, cultura te inalta”.

4. Ai tinut vreodata o dieta? Daca da, care a dat cele mai bune rezultate?

Cred ca este foarte important sa acord atentie alimentatiei si sa nu sar peste mese (incerc, pe cat posibil sa pastrez aceleasi ore pentru mancat), nici sa fac excese. Din acest motiv, am de 4 ani un consultant in alimentatie care se ocupa de dieta mea personalizata saptamanala. Se intampla intr-adevar ca greutatea mea sa fluctueze, iar in acest caz, nutritionistul intervine asupra dietei, care contine 3 mese principale si 2 gustari.

5. Faci sport pentru a te mentine in forma? Ce activitati fizice preferi?

Din pacate nu mai am timp sa fac toate activitatile sportive si de mentinere a tonusului, atat cat mi-as dori. Obisnuiam sa inot cel putin o data pe saptamana si sa ma relaxez la activitati precum zumba dance.

6. In ceea ce priveste vestimentatia, se spune ca “haina il face pe om”. Ce parere ai?

Pentru ca purtam hainele pe corpul nostru, iar hainele ne exprima gustul personal, care se dezvolta intr-un anumit context cultural, moda are un rol deosebit de important in simtul identitatii unei persoane. Din punctul meu de vedere, este ca o „a doua piele” care ne ofera sentimentul a ceea ce suntem – sau a ceea ce dorim sa fim. In prezent, tinuta este un indicator relevant in crearea primei impresii, iar femeile, mai ales, trebuie sa profite de acest lucru pentru a-si contura frumusetea si feminitatea.

7. Cum ti-ai descrie stilul vestimentar?

Cameleonic

8. Adopti intotdeauna noile trenduri?

Adopt intotdeauna ceea ce mi se potriveste tinand cont de tipul meu de silueta, de proportii, de pigmentatie, de personalitate, dar si de momentul zilei sau evenimentul la care iau parte.

@Material realizat si publicat de Kudika.ro

 

 

asda

Nu uitati sa va abonati la newsletterul nostru pentru a fi la curent cu ultimele noutati