INDIFERENȚA – ca antibiotic pentru sănătatea unei relații. DOZA GREȘITĂ poate UCIDE TOT!

Mariajul modern conjugat la feminin
September 21, 2017
Simona Muscă: “Am învățat la timp lecția curajului”
September 21, 2017

O vorbă spune că “ești ceea ce mănânci“. Chiar dacă aparent pare un truism ieftin, până la urmă e un enunț logic, pentru că ceea ce mănânci se transformă sau nu în aminoacizi, minerale, vitamine dacă știi să mănânci. Dacă mănânci inept și total nesănătos o să fii nesănătos, iar dacă mănânci echilibrat o să ai un fizic normal, proporții firești. Dar nu despre alimentație este acest articol. Nu voi genera polemici de tipul, omnivor, vegan sau raw-vegan ci voi merge mai departe, la emoții și sentimente.

Există totuși o legatură între alimentație și sentimente. Așa cum organismul tău are nevoie să se alimenteze, să se hrăneasca, și emoțiile trebuiesc alimentate. Dacă organismul e slăbit atunci iei vitamine, dacă e bolnav iei ANTIBIOTICE. Și așa ajungem la “INDIFERENȚĂ”, antibioticul oricărei relații eșuate…

Reflecții personale

Înainte de a merge mai departe trebuie sa fac un disclaimer. Sunt OM, sunt femeie, sunt antreprenor, sunt artista, sunt actor, iar ceea ce urmează sunt concluzii care vizează experiențele mele și nu voi insista pe generalizări dar imi voi permite anumite observații. Și acum să plecăm să căutăm răspunsuri.

INTREBAREA DE 100 DE PUNCTE – Cine suntem noi când începem o relație și ce vrem de la noi?

Daca am știi răspunsul acestei întrebări, fie că suntem bărbați sau femei, cred că ne-am transforma toți subit într-un NOSTRADAMUS pentru relații. Dar adevărul e că nu prea știm, cel puțin nu mereu și cu atât mai mult nu știm despre celălalt.

Eu sunt ceea ce sunt, dar asta nu înseamnă că sunt mai bună sau mai puțin bună, ideea e că sunt definiă de acțiunile mele, uneori imperfecte pentru că natura umană e ceva intrinsec care poate transcende rațiunii sau dorințelor noastre.

DOZAJ si Calibrare în emoții? – O utopie distopică

Nu întâmplator am vorbit de DOZAJ și CALIBRARE pentru că ele sunt elementele care vor construi sau vor ucide o relație de la început. Așa cum un antibiotic dacă e administrat artificial nu își va face efectul și va crea bacterii rezistente la orice formă de boală, tot așa o supradoză poate crea efecte adverse, poate modifica ADN-ul unor bacterii și, te poate ucide. VERDICT CLAR!

 

asda

Nu uitati sa va abonati la newsletterul nostru pentru a fi la curent cu ultimele noutati