Rutina diminetilor mele
April 20, 2017
Dialog Conjugat la masculin cu Dan Helciug
April 24, 2017

Ascult foarte multă muzică iar preferații mi-s numărați pe degete. Am ascultat #HeArt, noul albul al lui Dan Helciug care este atât de… viu! Dacă aș alege coloana sonoră pentru capitolele cărții mele, cu siguranță ar fi „Conjugate la feminin” în ritmurile de pe album. Mi-am pus deoparte baladele cu aromă de blues, versurile pentru momentele când îmi zburdă fluturii prin stomac și ritmurile alerte pentru energizarea de dimineață, în loc de cafea.

Felicitări sincere, Dan Helciug! Și nu pentru talent sau ritm, ci pentru curajul de-ați expune emoțiile la vedere, fie și pentru „doi simpatetici”. Și pentru modul cum reușești să „pictezi” în note muzicale întrebări și răspunsuri.

A mea preferată este „Femeie Goală”, care… nu e o melodie ci o poveste întreagă. Cine suntem – cred că de la întrebarea asta am pornit și eu cu ideea cărții. „O mie de stări și cer răsturnat”. Asta mi-aș dori să atingă și cartea mea și asta-ți doresc să provoci cu noul tău album, care, presimt că nu va ieși multă vreme din CD playerul meu.

Mulțumesc Dan!

asda

Nu uitati sa va abonati la newsletterul nostru pentru a fi la curent cu ultimele noutati