Imaginea conteaza! O spun clientii sau interlocutarii tai!

Îți propunem o zi de detox pentru suflet și idei de cadouri pentru cei dragi
April 19, 2017

Orice persoana, cu precadere cei care activeaza in zona de business, stie cat de mult conteaza impactul primei intalniri, asa cum spune un dicton celebru: nu ai ocazia sa faci o prima impresie buna de doua ori, asa ca este vital sa investesti in acest capitol.

Hainele pe care le purtam ne exprima gustul personal, care se dezvolta intr-un anumit context cultural, iar astfel moda are un rol deosebit de important in simtul identitatii unei persoane. Din punctul meu de vedere, haina este ca o „a doua piele” care imi ofera sentimentul a ceea ce sunt – sau a ceea ce imi doresc sa fiu.

In prezent, tinuta este un indicator relevant in crearea primei impresii, iar femeile, mai ales, trebuie sa profite de acest lucru pentru a-si contura frumusetea si feminitatea.

Marea majoritate a femeilor adora industria modei, iar de aici si preocuparea feminina permanenta: „Cum sa ma imbracc pentru succes?”, fie ca acesta inseamna sa fii o tanara care doreste sa impresioneze lumea din jur, o femeie independenta care isi doreste sa avanseze in cariera, o mama care sa fie apreciata de familia sa sau o sotie cu stil care vrea sa isi surprinda sotul.

La prima vedere, cei cu care interactionezi te evalueaza in primele 30-60 de secunde. Este momentul sa recunoastem ca vestimentatia este un element important in crearea propriei impresii si un instrument permanent de construire a imaginii personale. Poarta ceea ce te defineste si ia aminte ca stilul vestimentar se educa!

Nu uita ca stilul inseamna incredere in sine, atitudine si piese vestimentare care te reprezinta, altfel, risti sa treci neobservata si sa nu ai o aparitie memorabila asa cum ti-ai dorit.

Sunt mai multe feluri in care poti interactiona cu audienta ta. In urmatoarele articole despre moda, estetica si stil vestimentar voi oferi directii si opinii despre cum se poate dezvolta o comunicare completa – de la tehnica, la felul in care te exprimi si la imaginea cu care te prezinti.

 

asda

Nu uitati sa va abonati la newsletterul nostru pentru a fi la curent cu ultimele noutati