FEMEILE au nevoie de PROVOCĂRI neprevăzute dar totuși controlate

Ce se întâmplă când femeile cred că știu tot
September 22, 2017
TREBUIE SĂ VEZI MEREU CÂT DE BUN POȚI FI, PÂNĂ UNDE POȚI MERGE CU PERFORMANȚA!
September 27, 2017

Știu că sună utopic dar ăsta e adevărul. FEMEILE au nevoie să fie provocate constant și chiar dacă ajung în punctul să iubească, să se îndrăgostească au nevoie să simtă că mai pot descoperi lucruri la partenerul lor, ca pot fi surprinse în situatia X și situația Y.

Ele asta fac când se întâlnesc, discută despre provocări. Femeile vorbesc despre partenerii lor ca motive de puzzle – “Iar a băut și nu știu ce să fac dar are și calități”, “Sigur a fost la alta, se comportă ciudat”, “Îmi ascunde ceva”…

Ele întotdeauna vor căuta ceva, vor căuta răspunsuri reale sau, de cele mai multe ori inventate. Dacă tu stai și te uiți pur și simplu pe geam, EA nu va gândi niciodată varianta că TU doar te uiți pe geam. Printre gândurile ei vor fi idei de genul “Se uita după vecina de la etajul 3 care s-a mutat recent; Nu mă mai iubește, îl plictisesc, Se gândește la fosta”…

Barbații când se întâlnesc vorbesc despre rezultate, despre fotbal, despre job. Bărbații trăiesc paradigma scorului exact.

Mereu au rezolvările la ei și trăiesc totul desenat în linii simple.

Când o femeie e fericită, nu poate să meargă la întâlniri cu prietenele ei fără să problematizeze. Cum ar putea să le spună – “E un tip mișto, ține la mine, mă simt răsfățată, îmi pregătește micul dejun, îmi scrie mesaje sincere, îmi oferă flori”. Sigur prietenele ei o să o convingă că poate acel tip e sociopat sau ciudat.

Când învață femeile?

Din fericire, nu toate femeile sunt așa. Sunt femei printre noi care știu să aprecieze un bărbat atunci când îl întâlnesc și chiar dacă au și ele nevoie de provocări nu le caută inventând probleme și caută să se perfecționeze ele în raport cu celălalt. Fac practic pasul de la pasivitate mistică, renunță la întrebări – “DE CE simte așa? De ce altfel?” și se concentrează mai mult pe “Cum să-l fac fericit și azi?, Oare îi place să îi zâmbesc?”.

INDIFERENȚA – Utilă sau inutilă?

Nu știu să răspund la această întrebare. E posibil să-ți placă și să fii prea indiferentă și să pierzi, e posibil să o administrezi superficial și el să intuiască că o faci doar de  aparență și să nu mai prezinți credibilitate. Știu, e complicat, dar daca FERICIREA în cuplu era ceva simplu cu siguranță că psihologii ar fi murit de foame de mult timp.

asda

Nu uitati sa va abonati la newsletterul nostru pentru a fi la curent cu ultimele noutati