Am obosit sa fiu modesta!
September 14, 2017
Simona Muscă – într-un rol asumat
September 18, 2017

Astrograma este o matrice asupra careia intervine prezentul permanent. Liberul arbitru are o valoare iar destinul o alta valoare si timpul este rezultanta. Prezentul rezulta intotdeauna intre ceea ce ai facut in urma cu zile, luni si ani si ce ai de traversat in viitor. Iar astrograma iti arata directia, modul, drumul si lectiile prin care parcurgi acest drum.

1. Cum este Maria – femeia in 0glinda?

Prin zodia mea sunt un cautator al armoniei, un om care semnalizeaza lipsa ei si o femeie puternica in orice aspect, inclusiv emotional. Nu as putea face toate cele pe care le fac daca nu as fi tot atat de emotionala pe cat sunt de realista, dar prefer sa fiu mereu prezenta si activa. Emotiile sunt palnia prin care trec totul, iar femeia din mine este o amazoana.

2. Maria, de crezi ca doar unii au succes?

Pentru ca unii oameni sunt de fapt autodistructivi, alti multi oameni nu isi cauta fericirrea, iar unii nu stiu ce vor, nu stiu sa lupte sau nu au resursele potrivite…. ce ramane sunt oameni de succes.

3. Cum arata o zi din viata ta?

Intalniri cu oameni noi sau apropiati, mereu apare ceva sau cineva. Petru mine lucrurile oricum sunt mai departe de ceea ce se vede. Sunt sensibila la panici sau la drame si stiu ca ceea ce pentru unii se mnifesta ca panica este de fapt o lipsa de informatie si adesea nu am timp sa fac altceva. Am doar doua prietene care separa astrologia de prietenie si cu ele ma vad atunci cand sunt obosita, cand vreau sa uit de probleme sau am nevoie sa ma relaxez. Adesea cand ajung acasa raspund intrebarilor sau scriu si foarte rar ajung sa am o zi in care lucrurile sa fie liniare sau obisnuite, nici chiar atunci cand este ziua mea, de nume sau de nastere.

4. De cand, de unde si de ce pasiunea si aplecarea catre astrologie?

Am cochetat cu matematica si cu informatica, mi-a placut stiinta si am fost mereu o personalitate cu logica inainte. Am primit la 14 ani confirmarea ca as fi un bun astrolog, profesoara de psihologie m-a vazut o umanista desi eu insistam cu matematica si nu am facut demersuri atunci, abia dupa 20 ani. Cum am inceput? Am inceput sa studiez pentru a ma cunoaste si a ma intelege pe mine, mi-am ales acest drum dupa ce am fost invitata la prima emisiune tv, ca o confirmare in plus. De atunci pasiunea s-a transformat in mod de viata.

5. Ce este de fapt astrologia, pentru cei care pana acum nu au avut nicio tangenta cu acest “domeniu”, carora li se pare trendy, insa nu stiu exact daca le poate raspunde la intrebari, dileme? Este astrologia raspunsul la multe “de ce-uri?”

Daca studiezi Astrologie atunci ai toate raspunsurile. Nu ai ce face cu ele daca nu ai si sufletul la fel de implicat. Astrologia iti ofera tot ce ai vrea sa stii, iti da orice explicatie si orice informatie, insa este multa informatie si cunoastere. Multi ani de studiu si multa psihologie nativa care sa iti permita viziunea in spatiu si efectele matematicii. Acum multi ani erau multe persoane care credeau ca merg la astrolog ca la vrajitoare, intre timp lucrurile au evoluat. Noi toti care am pornit cu ani in urma am construit pentru ca acum sa fie astfel si in viitor sa se studieze in scoli. Este un mod de educatie care te tine viu si prezent, departe de iluzii si de fascinatia necunoasterii. Uneori poate fi prea multa informatie, dar in timp ea isi arata roadele oricui.

6. Cum se realizeaza o astrograma si ce este aceasta de fapt?

Astrograma este o matrice asupra careia intervine prezentul permanent. Liberul arbitru are o valoare iar destinul o alta valoare si timpul este rezultanta. Prezentul rezulta intotdeauna intre ceea ce ai facut in urma cu zile, luni si ani si ce ai de traversat in viitor. Iar astrograma iti arata directia, modul, drumul si lectiile prin care parcurgi acest drum. Am intocmit harti astrale pentru persoane pana la 80 ani si ele erau punct si virgula descrierea hartii. Insa vibratia persoanala iti da si gradul de scepticism. Un suflet tanar va fi efervescent si mai putin interesat de astrologie, pe cand un suflet batran va avea alta deschidere. Insa si daca vei crede si daca nu ele se vor derula la fel.

7. Ambitia ta depaseste intotdeauna limitele si te determina sa faci din ce in ce mai multe lucruri, sa te implicit in cat mai multe proiecte. Spun asta pentru ca stiu ca ai scris si lansat o carte fascinanta despre cum sa ai o relatie plina de iubire – Cuplurile zodiilor. Ce ne dezvalui in aceatsa carte consistenta?

Prima carte despre relatii are menirea sa arate unde este realitatea si unde este iluzia sau idealul in relatiile noastre. Am vrut sa scriu o carte simpla, dar am ajuns sa ma opresc dupa 550 pagini, desi as mai fi scris cel putin inca pe atat. Daca vei citi ai sa vezi ca subliniez potentialul fiecarei relatii in functie de zodii asa cum nu s-a mai scris pana acum. Ce poti face in cuplu daca iti asumi si ce poti obtine daca nu iti asumi relatia? Ce se intampla oricum, cum ne schimba iubirea si ce transformare a energiei se petrece in relationarile noastre? Secrete de spus mai am si pentru al doilea volum, si recunosc, mai am multe informatii pe care le pastrez pentru viitor. Am vrut sa subliniez si faptul ca nu toti stim sa iubim si ca uneori alegem relatii toxice in locul celor fericite. Dar si ca nimic nu este pt totdeauna, ca exista o multitudine de posibilitati si ca suntem rodul alegerilor noastre. Voi continua cu al doilea volum, curand, anul urmator. In urmatorul volum voi aprofunda tipurile de karme in relatii si multe alte lucruri de nuanta care pot schimba drumul unei povesti de dragoste in rau sau in bine.

8. Cum putem reactiona in fata provocarii unei noi vibratii? Ce vom afla din paginile cartii pe care te pregatesti sa o lansezi luna aceasta?

Abia astept sa citesti cartea, este una care lumineaza pe cei rationali, aduce din depresie inapoi pe cei pierduti si pune pe ganduri pe cei idealisti. Dupa ce vei citi ai sa intelegi de unde entuziasmul meu. Am sustinut mai multi ani un workshop pe aceasta tema, stiind ca parte dintre cei care au participat vor avea mari transformari si se vor rusina de ceea ce erau inainte, astfel am decis sa public cartea mai departe de workshop pentru a ajunge si la cei care nu au auzit de mine, dar care au nevoie de acest drum.

9. Cand mai exista timp si pentru realizarea si prezentarea emisiunii “Ecouri din timp” difuzata la 6TV?

Am oservat ca intotdeauna am locul meu atunci cand doresc sa spun ceva. Sunt un om care ofer foarte foarte mult. 6TV este o incantare pentru ca este despre sprit si spiritualitate. Este un canal de informatie pentru orice gust spiritual si sunt fericita sa fiu in aceasta echipa minunata.

10. Cartea ta de suflet…?

“Provocarea unei noi vibratii”, dar si “Cum sa ai o relatie plina de iubire“… Ambele, sunt ca doi copii, nu pot sa le separ, sunt parte din mine. Am scris cu patos si multa daruire tocmai pentru ca stiu ca vor ajuta peste oricate secole de aici inainte. Sunt ambele usoare/grele in acelasi timp. Usoare ca simplitate si grele ca efecte asupra sinceritatii. Un om care nu vrea sa evolueze nu va putea sa le citeasca si nu va avea rabdare sa isi raspunda la intrebari. O persoana rationala va prinde ideea si va face repede si singura interpretarile. O persoana emotionala va fi surprinsa sa afle cate se pierd printre ganduri. Efectele ei vor fi semnificative ori de cate ori le vei reciti. Momentan ma pregatesc pentru lansarea din luna septembrie si daca privesc la rece, probabil ca o prefer pe aceasta tocmai ca o lansez de ziua mea. Desi preferata mea de suflet va fi una din anul ce urmeaza.

                           

11. Daca ai fi o carte – ce titlu ar avea aceasta?

As fi o carte simpla, de fapt sunt o carte deschisa. Titlul: “Viata vazuta prin ochii unui astrolog”.

12. Cum ar arata copera acesteia?

Un curcubeu, mult albastru, nimic abstract, o floare rosie, o floare alba, cateva raze de soare si o apa sclipitoare pe alocuri si limpede.

13. Acum este randul tau sa-mi adresezi o intrebare! Ce ai vrea sa stii despre mine?

Cand ne inviti la urmatorul tau proiect si despre ce va fi vorba?

asda

Nu uitati sa va abonati la newsletterul nostru pentru a fi la curent cu ultimele noutati