„Cel mai in forma ma simt cand iubesc si cand mi se raspunde la iubire”
November 21, 2017
Despre clișee și adevărurile ascunse dincolo de ele
January 22, 2018

Femeile, cele sensibile, se proiectează de cele mai multe ori în soții, femei fidele și de multe ori aleg această proiecție lângă bărbați care nu văd în ele decât “un loc calduț”, iar după mai multe rate-uri de genul devin superficiale și nu se mai implică emoțional de frică, de teamă, ca și când prezentul sau viitorul e vinovat de trecutul lor.

Mai sunt și femei care se simt superbe, un fel de varianta tunată a Afroditei, care se simt atât de speciale datorită/din cauza bărbaților încât ajung să li se pară firesc să arunce cu TE Iubesc la doi, trei tipi în același timp ca și când ar saluta sau ar spune ,,Bună Dimineața’’.

Recunoști foarte ușor femeile care sunt nesigure pe singurătatea lor și care caută alinare sau dovezi de bravură din partea prietenilor sau familiei.

Le recunoști după statusurile și pozele cu pisici, câini, care postează tot felul de storie-uri motivaționale pe Facebook, WhatApp și care dau like-uri la zeci de postări inspirate sau nu, doar din plictiseală.

Femeile care manifestă o codependență față de un partener de genul masculin, indiferent de vârstă încep să își umple conturile de social media de tot felul de truisme și o fac în așa fel încât totul să fie împachetat într-o formă cât mai creativă, un fel de dog shit împachetat cu levanțică si alte parfumuri scumpe.

Când societatea discretizează singurătatea

Am prietene care au fost la training-uri despre singurătate, despre relații, despre emoții ca și când singurătatea e ceva maladiv, dar niciuna n-a avut curajul să întrebe acel trainer – Care e problema dacă vreau să fiu SINGUR?

Am cunoscut în facultate femei atât de speriate de Singurătate încât comiteau greșeli incomensurabile și se cuplau cu tot felul de ,,imitații de bărbați’’.

OMUL a fost conceput SINGUR și s-a născut singur. Și acei gemeni monozigoți ies pe rând din pântecele mamei, nu se țin de mână, iar dacă se nasc lipiți e doar ceva maladiv, pentru că gemenii siamezi sunt cazuri rare și extrem de complicate.

Nu fac acum apologia singurătății, nu spun că e noul trend să fii singur doar pentru că știu oameni fericiți singuri, vreau doar să punctez că e important să începem să fim sinceri unii cu alții, bărbați și femei deopotrivă, să ne mai purtăm ca și când am fi în călduri, fie femei, fie bărbați când aflăm că x sau y e singur sau singură, după caz. Acea persoană, indiferent de sex, nu e singur sau singură pentru că e bolnav/ă, ci pentru că este o alegere asumată și matură, ca atunci când alegi ca în loc să ai job să încerci să fii antreprenor, freelancer, patron de butic.

asda

Nu uitati sa va abonati la newsletterul nostru pentru a fi la curent cu ultimele noutati