Ce se întâmplă când femeile cred că știu tot

Simona Muscă: “Am învățat la timp lecția curajului”
September 21, 2017
FEMEILE au nevoie de PROVOCĂRI neprevăzute dar totuși controlate
September 24, 2017

Nu stiu voi, dar eu, de-a lungul adolescenței mele timpurii și târzii am constatat un lucru simplu. Atunci când NU eram interesată de o persoană, atunci când mă “implicam” în legături din pură curiozitate sau doar dintr-o pornire “chimică” datorita/din cauza hormonilor, feromonilor celălalt simțea sau începea să își dorească mai mult.

Chiar dacă nu am avut niciodată un discurs patetic de genul “ești bărbatul visurilor mele, vreau să am copii cu tine”, faptul că aprobam tacit anumite gânduri care veneau direct sau indirect din partea lui, mă TRANSFORMA oarecum într-o piesă de șah cu eticheta de ,,complice la nefericire’’.

Evident că atunci când simțeam că totul devine “prea serios” încercam să pun punct nu pentru că eram speriată de perspectiva unei relații ci pentru că PUR și SIMPLU nu doream o relație care să se ducă în next level cu acel EL, indiferent că era mai mare sau nu ca mine, că avea sau nu avea acel ceva din perspectiva lui sau din perspectiva altora.

Ce vreau să punctez e ca atunci când eram DEZINTERESATĂ, ei deveneau brusc interesați de mine și când eram INDIFERENTĂ cu ei, deveneau extrem de interesați de persoana mea, de tabieturile mele, de felul meu de a fi, de mă exprima, de a mă comporta.

FEMEILE – Chiar știu totul despre bărbați ?

Dacă pe bărbați o să-i auzim de cele mai multe ori cum se plâng prietenilor – “Nu o înțeleg, nu mă înțeleg cu ea, nu știu cum să comunic cu ea, ce să-i spun, cum să-i spun, de ce e tristă fără motiv”, pe ele le vom auzi mai curand cu idei precum – “Dar e sufocant, dar știu că mă înșeală cu una mai tânără ca mine, simt că nu mă mai iubește, îl văd că e prea atașat de gașca lui”.

Vedeți diferența? Femeile întotdeauna au impresia că știu totul despre tot, pun etichete și dau verdicte. Și dacă ,,respectiva atotștiutoare’’ se întâmplă să fie la început de drum pe calea sinuoasă a unei relații, garantat are prietene care o să faca psihanaliza partenerului acelei “neajutorate” și la final vor veni ele cu răspunsuri, structuri de discurs și alte clișee.

Pentru că femeile, chiar dacă sună neveridic, vor să aibă controlul total asupra tuturor lucrurilor.

Ideea e că dacă ești INDIFERENTĂ pentru ei va fi o provocare să înțeleagă DE CE?

asda

Nu uitati sa va abonati la newsletterul nostru pentru a fi la curent cu ultimele noutati